Târgovişte: Scăderea ratei de incidenţă cumulată a permis reluarea parţială a activităţii restaurantelor şi instituţiilor de spectacol

La Târgovişte au fost redeschise, pentru activităţi de interior, instituţiile de spectacole, restaurantele şi cafenelele, în limita a 30% din capacitate.
Această măsură de relaxare a fost posibilă ca urmare a adoptării HCJSU DÂMBOVIŢA nr. 136/02.01.2021, după ce rata de incidenţă cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile în Municipiul Târgovişte a scăzut sub 3 cazuri/1000 locuitori, oraşul ieşind din scenariul roşu.
„Acest lucru permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 6.00-23.00.
Totodată, este permisă desfăşurarea activităţii în cadrul instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, cu participarea publicului în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului.
După o foarte lungă perioadă în care restricţiile ne-au influenţat în mod negativ viaţa, noul an aduce şi primele indicii de revenire la normalitate”, a comentat pe acest subiect primarul Cristian Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ITM Dâmboviţa:Cazuri de muncă nedeclarată depistate la firme de construcţii

Pentru realizarea acţiunilor stabilite în Programul Cadru de acţiuni al Inspecţiei Muncii I.T.M. Dâmboviţa a efectuat în luna decembrie 2020 controale de fond, tematice şi cu caracter preventiv la toate categoriile de angajatori care angajează salariaţi pe bază de contract individual de muncă, atât în domeniul relaţiilor de muncă cât […]