Târgovişte REDUCERE DE 10% LA PLATA TAXELOR ŞI IMPOZITELOR

0 0

Primaria TargovisteLa nivelul Primăriei Municipiului Târgovişte s-a luat decizia acordării unei reduceri de 10% pentru plata taxelor şi impozitelor.
Menţionăm că, potrivit cadrului legal în vigoare, impozitele şi taxele locale se plătesc anual, în două tranşe egale, iar termenele de plată sunt 31 martie şi 30 septembrie, pentru sumele din anul în curs.
Faţă de datele pe care vi le-am oferit în urmă cu câteva zile, referitor la acest subiect, a survenit următoarea modificare: pentru plata integrală, cu anticipaţie, a impozitelor (clădiri, teren, mijloace de transport, taxa de habitat) datorate pentru întregul an, până la 1 aprilie a anului în curs, se acordă o bonificaţie de 10% (atât pentru persoane fizice, cât şi pentru cele juridice). Aşadar, se măreşte termenul până la care se acordă reducerea.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgovişte REABILITAREA GRUPULUI ŞCOLAR INDUSTRIAL "NICOLAE CIORĂNESCU", REALIZATĂ ÎN PROPORŢIE DE 25%

Una dintre cele 10 instituţii de învăţământ târgoviştene ce au fost sau urmează a fi reabilitate în baza unui proiect cu finanţare europeană în proporţie de 98% (2% fiind contribuţia administraţiei publice locale, în speţă a Târgoviştei) este Grupul Şcolar Industrial „Nicolae Ciorănescu”. Ieri, primarul municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, a […]