Târgoviste: Proiectul noului parc de la fosta UM Gară se apropie de finalizare

In scurt timp, peste 14.000 metri pătraţi de spaţiu verde, aproximativ 500 de arbori si arbuşti din specii răşinoase şi foioase vor fi la dispoziţia târgoviştenilor. Este vorba despre noul parc amenajat pe o parte din terenul fostei unităţi militare de la Gara de Sud, care va dispune de sistem automat de irigaţii, iluminat ambiental modern, piaţetă şi fântâna arteziană, loc de joacă şi de fitness.
Dintre dotări nu lipsesc biblioteca în aer liber, aleile pietonale şi pistele pentru biciclişti, câteva dintre reperele unei investiţii publice care completează o zonă în plină dezvoltare ce cuprinde deja Dâmboviţa Mall, drum pe patru benzi, reţea de iluminat public sau reţea de canalizare.
„Astfel, precizează primarul Cristian Stan, o zonă până acum degradată este transformată, cu ajutorul banilor europeni, într-un spaţiu generos, cu multiple posibilităţi de relaxare!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La Târgoviste au apărut ghioceii

Abia ce am trecut de jumătatea iernii şi la Târgovişte au răsărit primii ghiocei.„Minunea” poate fi văzută în grădiniţa bine îngrijită a unui bloc situat pe Strada Radu Popescu, şi a stârnit deja destule comentarii printre riverani. Cei mai mulţi spun că „de vină” ar fi iarna blândă de până […]