Published On: joi, iul. 25th, 2019

Târgovişte : Proiecte privind reamenajarea zonei centrale a oraşului

nichiduta.ro

Primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a vizitat ieri şantierul deschis pentru reamenajarea Pieţei Tricolorului, unde se execută lucrări de decopertare. Este o investiţie de şapte milioane de lei, susţinută de la bugetul local iar perioada de execuţie este de nouă luni. Cristian Stan a spus că este un proiect complex, care include reamena-jarea reţelelor electrice şi de apă-canal, amenajarea unei arteziene, a iluminatului public, dotarea cu mobilier stradal. Intenţia autorităţilor este de a realiza încă din acest an lucrările la paviment, astfel încât obiectivul să fie finalizat în primăvara viitoare.
Tot legat de zona centrală a oraşului, edilul a precizat că au fost predate şi documentaţiile tehnice pentru reabilitarea Parcului Mitropoliei şi Pieţei Unirii, ceea ce înseamnă că, într-o perioadă de timp rezonabilă, întregul perimetru va avea un aspect modern şi mult mai primitor.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro