Târgovişte: Primăria dispune de suficiente utilaje şi forţă umană pentru a face faţă rigorilor iernii

Primarul Cristian Stan, însoţit de viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu şi Dănuţ Badea, directorul Direcţiei de Salubritate, a trecut în revistă parcul de utilaje pregătite pentru intervenţii la deszăpezire. Cu acest prilej, Cristian Stan a declarat:
„Ne aflăm la Direcţia de Salubritate, unde este organizat Departamentul de deszăpezire din cadrul Primăriei Municipiului Târgovişte. Au început deja să apară primele semne ale iernii. Vreau să le transmit târgoviştenilor că suntem pregătiţi pentru intervenţie. Avem undeva la 30 de utilaje în dotare, mai putem apela la 25-30 de utilaje dacă va fi nevoie. De asemenea, la nevoie putem mobiliza în jur de 300 de oameni numai din structurile administraţiei publice locale şi mă refer la Direcţia de Salubritate, Eco-Sal, Municipal Construct şi la Compania de Apă. Deci avem mijloacele materiale şi umane de a interveni, chiar dacă vom avea o iarnă grea, aşa cum se anunţă”, a precizat edilul. A mai adăugat Cristian Stan că sunt asigurate şi stocurile necesare de clorură de calciu, sare, nisip şi combustibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Virgil Guran dezminte zvonurile privind demiterea din funcţia de consilier de stat

„Apariţia în spaţiul public a unor informaţii false, despre presupusa demitere din funcţia de consilier de stat la Cancelaria prim-min-istrului, arată din nou, dacă mai era nevoie, că zvonistica şi dezinformarea sunt arme redutabile ale celor care nu doresc binele României, ci urmăresc alte ţinte.Spre dezamăgirea, chiar disperarea detractorilor mei, […]