Târgoviște: Parcare și o nouă cale de acces în Parcul Chindia

Date:

Cu un an în urmă, în vecinătatea skatepark-ului, cu intrare de pe Str. Cornel Popa, Primăria Târgoviște a început lucrările pentru amenajarea unei parcări cu câteva zeci de locuri dar și a unei noi căi de acces în Parcul Chindia.

Investiția a fost necesară pentru că, mai ales în weekend ori atunci când sunt evenimente culturale, parcul este foarte aglomerat. Vor fi în jur de 30- 40 de locuri de parcare și locuri pentru autobuze, adică exact ceea ce avea nevoie Parcul Chindia. Din această zonă se ajunge foarte repede la lac, la zona skatepark, la intrarea la Grădina Zoologică. Investiția se ridică la aproximativ 700000 de lei și este finanțată integral de la bugetul local.

Noua parcare și cale de acces în cel mai mare parc al orașului sunt gata și, potrivit primarului Cristian Stan, vor fi puse  la dispoziția publicului.

„Vom avea o nouă intrare în parcul Chindia, într-o zonă diametral opusă intrărilor existente!
Astfel, pe strada Cornel Popa, în zona skatepark și a pasarelei de acces pe Mihai Bravu, se finalizează o nouă intrare către parc și Grădina Zoologică, dar și o parcare auto, atât pentru autobuze, cât și pentru autoturisme, investiții de natură să contribuie la diminuarea aglomerației din zonele de acces în Parcul Chindia.
În cursul acestui an, dacă semnăm finanțarea, vor debuta și lucrările de reabilitare a parcului, în integralitatea sa!”- a transmis primarul Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mascații au descins la un proxenet 

Percheziții în  Dâmbovița și Prahova,  într-un dosar de proxenetism...

Percheziții în Dâmbovița și Argeș, într-un dosar de înșelăciune cu asigurări auto

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului...

Minor dispărut, găsit de jandarmii dâmbovițeni 

Jandarmii dâmbovițeni au depistat în imediata vecinătate a unei...