Târgoviște: Modificări urbanistice radicale în zona Străzii Matei Vlădescu

1 0

La începutul lunii iulie, în cartierul Mihai Viteazul, în vecinătatea străzii Matei Vlădescu, a început  implementarea  unui proiect în baza căruia o zonă degradată, de aproximativ 1000 metri pătrați, a fost  transformată într-un loc de recreere, cu spațiu de fitness, cu un teren de minibaschet și o suprafață generoasă de spațiu verde. Valoare investiției este de 700000 de lei cu TVA, bani de la bugetul local.

La această dată, lucrările  se apropie de final, schimbările fiind evidente!

„O zonă degradată de aproximativ 1000 metri pătrați a fost transformată, dintr-un teren aproape inutilizabil, într-un modern loc de recreere, cuprinzând un spațiu de fitness, un miniteren sintetic de minibaschet, o suprafață generoasă de spațiu verde dar și mobilier urban”- a transmis primarul Municipiului Târgoviște,  Cristian Stan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ITM Dâmbovița- precizări utile privind Registrul General de Evidentă a Salariaților în Format Electronic

Întrucât la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmbovița sunt primite  zilnic solicitări din partea unor persoane care întâmpină probleme din cauza datelor înregistrate greșit sau a lipsei de informații, sunt amintite câteva aspecte de bază, privind Registrul General de Evidentă a Salariaților în Format Electronic (REVISAL). “Pentru început, subliniem faptul […]