Târgovişte: Miercuri s-ar putea redeschide sălile de spectacole, restaurantele şi cafenelele

După ce se apropiase de 4 la mie, de la începutul lunii aprilie rata de infectare la Târgovişte a scăzut constant. Vineri a fost calculată la 2,96 la mie, pentru ca sâmbătă să coboare la 2,70. Asta înseamnă că reşedinţa de judeţ a ieşit din şcenar-iul roşu, fiind aşteptate mai multe măsuri de relaxare, punctate şi de primarul municipiului, Cristian Stan:
„Municipiul Târgovişte înregistrează astăzi (vineri n.n) o rată de incidenţă COVID de 2,96/1000, cea mai scăzută din ultimele 30 de zile!
Prin urmare, ţinând cont de faptul că ultima Hotărâre a CJSU Dâmboviţa privind constatarea încadrării în limitele incidenţei cumulate la 14 zile, a fost emisă în data de 31.03.2021, dacă tendinţa se menţine şi rata de incidenţă nu creşte, începând de miercuri, 14.04.2021, se vor redeschide la interior instituţiile de spectacole, restaurantele şi cafenelele, în limita a 30% din capacitate.
Acest lucru va permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 6.00-22.00.
Totodată, va fi permisă desfăşurarea activităţii în cadrul instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, cu participarea publicului în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului. Foarte importantă este tendinţa de scădere constantă a numarului de infectări. Sănătate!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Beneficiarii Programului "Noua casă", obligaţi să îşi asigure locuinţele

Guvernul a adoptat Hotărârea de Guvern prin care a fost alocat un plafon al garanţiilor de 1,5 miliarde lei la Programul „Noua casă”, conform unui comunicat al Ministerului Finanţelor.Ca element de noutate, începând cu Guvernul a adoptat Hotărârea de Guvern prin care a fost alocat un plafon al garanţiilor de […]