Târgoviște: Lucrările de modernizare pe străzile Ana Ipătescu și Mihai Eminescu se apropie de finalizare

Date:

Vremea neașteptat de caldă din ultimele săptămâni a permis constructorilor să revină cu mult mai devreme pe șantiere. La Târgoviște au fost reluate lucrările de modernizare a străzilor, cuprinse în cel mai amplu program de reabilitare din ultimele decenii. În acest context, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, împreună cu cei doi viceprimari – Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, a fost   la unul din punctele de lucru, pentru a urmări stadiul lucrărilor ce se execută pe străzile Mihai Eminescu și Ana Ipătescu din Micro V (zona Liceul de Arte Bălașa Doamna).

„În afara acestor proiecte pe care le derulăm aici, se lucrează în acest moment în Cartierul Prepeleac, pe Bulevardul Independenței, pe strada Grigore Alexandrescu – acolo unde au debutat lucrările în primă fază la trotuare, dar va fi reabilitată și strada, astfel încât, profitând de vremea frumoasă, să reușim să parcurgem cât mai mult din amplul proiect de reabilitare a străzilor și a trotuarelor din municipiul Târgoviște, care va continua până la finalul anului.

De asemenea, avem în lucru, în faza de pregătire a documentațiilor tehnice, proiecte pentru încă aproximativ 25 de străzi, este adevărat, mai mici, dar care necesită intervenția administrației publice locale”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...