Târgoviste: Lucrări de modernizare la intrarea dinspre Găeşti

Continuă în ritm susţinut lucrările de modernizare la Şoseaua Găeşti, pe o lungime de aproximativ 1,7 kilometri. Complementar acestui proiect, cu fonduri europene, alocate prin proiectul de mobilitate urbană, sunt în curs intervenţiile la pasajul peste calea ferată, de la PAVCOM. Dincolo de disconfortul temporar, în scurt timp participanţii la traficul rutier vor avea la dispoziţie o poartă de acces în oraş modernă, aptă să preia fără probleme fluxul de autovehicule.
„Este în plină desfăşurare un proiect de reabilitare şi modernizare a acestei artere rutiere, o stradă care, în fiecare primăvară, reprezenta efectiv un coşmar pentru conducătorii auto dar şi pentru administraţia publică locală, pentru că eram nevoiţi, de fiecare dată, să intervenim pentru a acoperi gropile. Este vorba despre un proiect de modernizare totală a acestei străzi, în valoare de aproximativ nouă milioane de lei, un proiect care presupune turnarea a trei straturi de asfalt. Totodată se refac tro-tuoarele, parcările, se instalează canal-izaţie pentru reţelele care până acum erau supraterane, astfel încât să avem un drum decent şi încă o intrare în Municipiul Târgovişte care să se comporte foarte bine din punct de vedere al traficului. Discutăm despre o stradă cu o lungime de aproximativ 1,7 km, foarte, foarte circulată. De altfel, pe acest tronson de drum, în fiecare dimineaţă, intră în Municipiul Târgovişte, între ora 6.30 şi ora 8.30 aproximativ 3000 de autoturisme”, a declarat Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte, cu prilejul vizitei pe şantier.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CCIA Dâmboviţa salută şi susţine realizarea noului Plan Urbanistic General al Municipiului Târgovişte

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgovişte a organizat o întâlnire de informare a mediului de afaceri, privind prezentarea versiunii preliminare a noului Plan Urbanistic General (PUG) al Municipiului Târgovişte.Reamintim faptul că actualul PUG este cel aprobat acum peste 20 de ani, mai exact […]