Târgoviște: Încă două grădinițe intră în reabilitare, după ce copiii vor intra în vacanță

Date:

Potrivit primarului Cristian Stan, în perioada următoare vor intra în proces de reabilitare-modernizare încă două unități de învățământ din Târgoviște.

„Pentru zona infrastructurii școlare, aș menționa că am semnat contractele de execuție pentru încă două grădinițe. Este vorba despre Grădinița nr. 3 și Grădinița nr. 14 . Lucrările vor începe după ce se va intra în vacanță”- a spus edilul.

Proiectul  ”Creșterea eficienței energetice la Grădinița cu program prelungit nr 14, str. Vasile Voiculescu, nr. 14, Municipiul Târgoviște” are o valoare  de 2.903.759, 57 lei iar bugetul lucrărilor este asigurat  de  Administrația Fondului de Mediu (AFM), în cadrul „Programului privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei in clădirile publice cu destinație de unități de învățământ”, accesat de către Primăria Târgoviște.

  În cadrul investiției, se vor realiza următoarele intervenții: termoizolarea pereților exteriori, termoizolarea planșeului peste etaj cu saltele din vată minerala bazaltică, termoizolarea planșeului peste subsol, înlocuirea tamplariei exterioare, montarea de panouri solare termice cu tuburi vidate pentru producerea de apă caldă, montarea de panouri fotovoltaice pentru asigurarea consumului de energie electrică, înlocuirea corpurilor de iluminat cu unele cu LED, cu durată mare de viață și consum redus, înlocuirea instalațiilor existente și realizarea de noi rețele de distribuție, înlocuirea corpurilor de incălzire statică, cu corpuri noi dimensionate corespunzător și dotate cu robineti termostatați, realizarea unei instalații de climatizare de tipul ventilatoarelor cu recuperare de caldură, refacerea acoperișului, refacerea finisajelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

BACALAUREAT 2024: Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe

Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe. Candidații...

Cardurile de alimente vor fi alimentate cu o nouă sumă de 250 de lei

Încărcarea cardurilor de alimente(tichete sociale) cu o nouă tranșă...