Târgoviște: Hoții de lalele au fost prinși în flagrant, cu ajutorul sistemului de supraveghere video

Date:

Pe parcursul mai multor nopți,  șase  indivizi cu domiciliul în Răcari au furat  lalele de pe spațiile verzi din Târgoviște! Au fost prinși însă în flagrant de poliția locală, în noaptea de marți spre miercuri, cu ajutorul sistemului de monitorizare video.

Au fost recuperate pe loc aproximativ 150 de fire avute asupra lor în momentul prinderii, persoanele în culpă fiind predate poliției municipale. Din primele informații,  florile sustrase  erau transportate cu o autoutilitară și vândute unei florării din București. În legătură cu acest subiect, primarul Cristian Stan a declarat că nu este pentru prima oară când se fură flori de pe spațiile verzi, deși acestea sunt permanent monitorizate video:

„De câteva zile, din spațiile verzi din Târgoviște se fură lalele. Din păcate sunt unii cetățeni cărora le-au plăcut atât de mult lalelele încât au început să ia din ele. Dar n-au luat una-două, au luat cu sutele, cu miile. Sunt niște persoane din Răcari, care de două-trei zile tot fură lalele din Târgoviște iar azi-noapte am reușit să-i prindem în flagrant cu poliția locală, cu ajutorul camerelor de supraveghere, și să-i predăm poliției municipale. Acum, sincer, este greu de crezut că în ziua de astăzi poți să te duci, chiar și noaptea, la orice oră, pe un spațiu public, să furi flori în ideea că nu te vede nimeni. Aproape tot orașul, pe ceea ce înseamnă spații publice, este monitorizat video și nu cred că merită , pe o infracțiune de furt calificat, cu pedeapsa care poate ajunge la 10 ani de închisoare”- a declarat primarul Cristian Stan.

Hoții de flori s-au ales cu dosar pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și obligația de reparare a prejudiciului.

Bună dimineața! 

Nu-i așa că avem lalele frumoase în Târgoviște? Sau aveam.

Așa au considerat și 6 indivizi dintr-un oraș dâmbovițean situat pe drumul spre București care au început, de câteva zile, să „rărească” lalele de pe spațiile verzi din Târgoviște! 

Până azi-noapte când, cu ajutorul sistemului de monitorizare video, au fost prinși în flagrant de către poliția locală și predați poliției municipale.

Au fost recuperate pe loc aproximativ 150 de fire avute asupra lor în momentul prinderii. Florile sustrase  erau vândute unei florării din București.

S-au ales cu dosar penal pentru furt calificat și vor repara prejudiciul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...