Târgovişte găzduieşte Olimpiada Naţională de Fizică

0 0

În perioada 03- 07 mai, la Târgovişte se va desfăşura etapa finală a Olimpiadei Naţionale de Fizică, la eveniment fiind aşteptaţi aproximativ 675 de concurenţi şi invitaţi: elevi, profesori însoţitori, membrii Comisiei Naţionale de specialitate.
Olimpiada Naţională de Fizică reprezintă cel mai important concurs de profil desfăşurat la nivel naţional, iar din judetul Dâmboviţa participă 11 elevi, care sau calificat în urma fazei judeţene a olimpiadei.
Pe 4 mai este programată prima probă a concursului – proba experimentală -care va fi găzduită de Universitatea Valahia din Târgovişte. Pe 5 mai va fi proba teoretică – Colegiul Naţional Ienăchiţă Văcărescu Târgovişte şi în ultima zi de concurs respective 6 mai, este programată proba de baraj pentru selecţia lotului lărgit al României la Fizică.
Între probele de concurs, oaspeţilor, elevi şi profesori, le este oferită posibilitatea de a cunoaşte cât mai bine zona, istoria, tradiţiile şi cultura judeţului Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Garanţia de 50 de bani/sticlă, recuperată numai în baza bonului fiscal

Pentru că guvernele care s-au succedat în ultimii ani nu şi-au respectat obligaţiile asumate prin angajamentele de mediu, tratând superficial problema reciclării deşeurilor şi a colectării selective, românii se trezesc, peste noapte, cu reglementări care generează un evident disconfort. O primă astfel de măsură se referă la introducerea unei garanţii, […]