Târgovişte: Din primăvară, Creşa nr. 16 îşi dublează capacitatea

Primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, au fost pe şantierul de la Creşa nr. 16, unde se execută lucrări de reabilitare şi extindere cu un corp nou de clădire. Este, a detaliat primarul Cristian Stan, un proiect cu o valoare de 6,4 milioane de lei, finanţat în etapa a doua a Programului Naţional de Dezvoltare Locală. Prin această investiţie se dublează practic capacitatea creşei, numai suprafaţa nou construită fiind de 1200 de metri pătraţi.
Edilul a mai adăugat că Primăria, prin Direcţia de Asistenţă Socială, face faţă tuturor solicitărilor deşi sunt în lucru pentru reabilitare şi/sau extindere, în stadii diferite, nu mai puţin de cinci creşe din oraş, situaţie peste care se suprapun restricţiile impuse pe fondul pandemiei. A făcut totuşi un apel la înţelegere din partea acelor părinţi care şi-au înscris copiii la creşă şi apoi îi ţin acasă, blocând astfel multe locuri fără absolut nicio justificare.
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, a avut cuvinte de apreciere şi a felicitat conducerea Primăriei Târgovişte pentru că a început anul în forţă şi menţine ritmul investiţiilor. Şeful administraţiei judeţene şi-a reafirmat sprijinul pentru autorităţile locale, fiind un susţinător ferm al asocierii cu Primăria Târgovişte pentru promovarea şi implementarea proiectelor majore de dezvoltare.
La vizita în teren, alături de Corneliu Ştefan şi Cristian Stan au fost administratorul public Gabriel Boriga şi viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgovişte: Scăderea ratei de incidenţă cumulată a permis reluarea parţială a activităţii restaurantelor şi instituţiilor de spectacol

La Târgovişte au fost redeschise, pentru activităţi de interior, instituţiile de spectacole, restaurantele şi cafenelele, în limita a 30% din capacitate.Această măsură de relaxare a fost posibilă ca urmare a adoptării HCJSU DÂMBOVIŢA nr. 136/02.01.2021, după ce rata de incidenţă cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile în Municipiul Târgovişte […]