Târgoviște: Creșa nr. 2 se extinde cu 1000 de metri pătrați

0 0

Lucrările de modernizare și extindere sunt finanțate prin PNDL, termenul de finalizare a proiectului fiind în toamna viitoare.

Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu și administratorul public Gabriel Boriga au fost marți pe șantierul de la Creșa nr. 2, unde este în execuție un proiect de reabilitare, extindere și dotare, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Este vorba de un proiect de extindere, modernizare și dotare a acestei unități de învățământ ante-preșcolar. Este ultimul proiect din seria investițiilor de modernizare  a creșelor din  Municipiul Târgoviște. Până acum au fost modernizate, extinse și dotate creșele nr. 8, 13, 14, 16. În toamna acestui an va fi finalizat și acest proiect iar Municipiul Târgoviște cred eu că se poate mândri  cu una dintre cele mai moderne rețele de creșe din  România”- a declarat primarul Cristian Stan cu acest prilej.

Cristian Stan a scos în evidență utilitatea  Programului Național de Dezvoltare Locală, apreciind  că „în Municipiul Târgoviște acesta și-a atins obiectivele, in contextul în care, în afara proiectelor de modernizare,  reabilitare a creșelor au fost realizate și extinderi, în cazul de față fiind vorba despre construirea unui corp de clădire nou, cu o suprafață de aproximativ 1000 de metri pătrați, la o suprafață inițială a creșei de numai 500 de metri pătrați. În urma extinderii, se va dubla practic și capacitatea creșei.”

Tot cu finanțare prin PNDL, sunt reabilitate și modernizate grădinițele nr.13 și  15, precum și proiectul de modernizare a unui pachet de străzi – Gimnaziului, Justiției, Horia, Cloșca, Crișan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La incidență peste 3 la mie și rata vaccinării sub 60%, elevii trec la cursuri online

Ministrul educației, Sorin Cîmpeanu a anunțat  condițiile în care elevii vor trece la cursuri online. Astfel el a declarat că această măsură va fi luată în acele localități în care a fost înregistrată o incidență a infectărilor mai mare de 3 la mie și rata de vaccinare a cadrelor didactice […]