Published On: joi, apr. 9th, 2020

Târgovişte. covid-19: Acţiune de spălare a străzilor şi parcărilor din oraş

Primăria Târgovişte a încheiat prima etapă a programului de dezinfectare a scărilor de bloc şi continuă acţiunea de montare a recipienţilor cu dezinfectanţi.
„Această primă etapă a programului de dezinfecţie a costat Primăria Târgovişte aproximativ 850.000 de lei (8,5 miliarde de lei vechi) pentru că Guvernul nu a plafonat preţurile la dezinfectanţi, la fel cum nu au fost plafonate nici a alimentele de bază, nici la medicamente. Se putea face acest lucru de pe data de 16 martie.

Acum este târziu”-a spus edilul.
Ieri dimineaţă a început acţiunea de spălare a străzilor şi parcărilor, practic cea mai mare activitate de igienizare de până acum: „Vom ajunge în toate cartierele Municipiului Târgovişte, pe toate străzile, pe toate trotuoarele, însă trebuie să avem răbdare. Astăzi vom igieniza microraioanele XI şi XII, sperăm să facem cât mai mult iar în fiecare zi, în această săptămână şi săptămâna viitoare, repet, stradă cu stradă, cartier cu cartier, va fi dezinfectat.”

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>