Published On: mie, ian. 29th, 2020

Târgovişte City App – o modalitate eficientă pentru turişti şi târgovişteni de a interacţiona direct cu administraţia publică locală

nichiduta.ro

Primarul Cristian Stan a anunţat operaţionalizarea aplicaţiei online Târgovişte City App, care reprezintă o nouă modalitate facilă, la îndemâna turiştilor dar şi a cetăţenilor municipiului, de a comunica şi interacţiona cu reprezentanţii administraţiei publice locale. Pentru vizitatorii oraşului, platforma funcţionează inclusiv ca un ghid turistic digital, fiind puse la dispoziţie informaţii dintre cele mai variate: principalele obiective de interes, rute turistice, unităţi de cazare, alimentaţie publică, posibilităţi de agrement, evenimente culturale. Pentru târgovişteni şi nu numai, aplicaţia permite semnalarea problemelor oraşului către autorităţi, probleme legate de administrarea domeniului public, transport public, eventuale incidente. Primarul Cristian Stan a mai precizat că orice persoană interesată care poate fi angrenată în ceea ce înseamnă dezvoltarea turismului se poate înscrie în aplicaţie, singura cerinţă fiind aceea de a promova onest Municipiul Târgovişte.

MODUL RAPORTĂRI INCIDENTE
Târgovişte City App este prima aplicaţie din România care oferă posibilitatea comunicării bidirecţionale între cetăţeni şi administraţia locală.
Una dintre principalele motivaţii ale Primăriei Municipiului Târgovişte în dezvoltarea aplicaţiei a reprezentat-o modulul „Raportări incidente”, prin care oferă locuitorilor oraşului o linie de comunicare directă cu departamentele responsabile de administrare.
Modulul „Raportări incidente” oferă posibilitatea cetăţenilor de a comunica prin mesaje directe în cadrul aplicaţiei şi de a ataşa fotografii şi fişiere.
Astfel târgoviştenii vor putea sesiza în timp real problemele întâlnite în oraş legate de străzi, ordinea publică, siguranţa circulaţiei, spaţii verzi şi spaţii de joacă, construcţii, transport în comun, utilităţi şi alte probleme diverse.
Pentru a asigura o comunicare transparent şi eficientă, raportările se vor face doar cu autentificare (număr de tele

fon şi adresa de email personală). Datele cu caracter personal nu vor fi dezvăluite şi nu vor fi văzute decât de dispecerii departamentelor Primăriei.
TÂRGOVIŞTE CITY APP ÎNSCRIE ORAŞUL
TÂRGOVIŞTE PE
HARTA „SMART CITIES”
DIN ROMÂNIA
Agenda de timp liber

şi cotidianul digital al Primăriei Târgovişte
Aplicaţia mobilă a Municipiului Târgovişte oferă constant informaţii utile legate de trafic, serviciile medicale, ştirile şi noutăţile primăriei dar şi evenimentele care se desfăşoară în oraş.
Tot prin intermediul aplicaţiei se pot urmări programele şi evenimentele sportive şi culturale, precum şi informaţii despre activităţile dedicate comunităţii.

„Atracţia săptămânii” se vrea un capitol în care, timp de o săptămână, este evidenţiat un operator din turism, un restaurant sau un obiectiv în mod special.
Prin modulul „În apropierea ta”, ai posibilitatea de a găsi pe harta interactivă cele mai apropiate obiective raportate la poziţionarea ta pe hartă.
Aplicaţia este deservită de web-site-ul cu acelaşi nume www.targovis-tecity.ro unde se găsesc acelaşi informaţii în varianta de desktop.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro