Târgovişte: Cinematograful „Independenţa” va fi gata în februarie

„Cinematograful „Independenţa” va fi gata luna viitoare, iar oraşul nostru va avea, după mult timp, o sală multifuncţională modernă, cu o capacitate de aproximativ 500 de locuri şi cu multiple posibilităţi de întrebuinţare!”, a scris primarul Cristian Stan pe pagina sa de Facebook.
Acesta a precizat că a început deja montarea ecranului de proiecţie, s-a făcut racordarea la utilităţi şi se lucrează la finisaje! Proiectul de modernizare şi dotare a cinematografului are o valoare de aproximativ două milioane de euro şi a fost finanţat din fonduri guvernamentale prin Compania Naţională de Investiţii. Întrucât rata de infectare în Târgovişte, calculată ca număr de cazuri din ultimele 14 zile la totalul populaţiei, a scăzut sub 3 la mie, cinematograful ar putea funcţiona la o treime din capacitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Proiectul politic Pro România continuă, nu neapărat şi fuziunea cu ALDE

Proiectul politic Pro România merge înainte, a declarat într-o conferinţă de presă Adrian Ţuţuianu, coordonatorul Pro România Dâmboviţa.Au avut loc discuţii între liderii partidului şi liderii de filiale, fiind constituite mai multe grupuri de lucru, în perspectiva încheierii unor alianţe post-electorale la nivel local. A fost discutată constituirea unei ligi […]