Published On: mar, ian. 14th, 2020

Târgoviste: Casa Sindicatelor ar putea ajunge în patrimoniul primăriei

nichiduta.ro

Cristian Stan a anunţat în prima conferinţă de presă din acest an că Primăria Târgovişte este dispusă să plătească 10 -15 milioane de lei pentru a intra în posesia Casei Sindicatelor. Tot pe acest subiect, edilul a mai precizat că „este în plină desfăşurare procedura de expropriere. A fost aprobată în Consiliul Local, se lucrează la documentaţia tehnico economică. În momentul în care va fi gata documentaţia tehnico economică, în acelaşi timp cu aprobarea indicatorilor se va produce şi exproprierea, urmând ca cei care vor dovedi că sunt proprietari, noi nu avem această obligaţie, să ridice banii din contul unde aceştia vor fi viraţi.


Cred că este un moment important pentru oraşul nostru la nivel de instituţii, de clădiri emblematice, pentru că această Casă a Sindicatelor risca să se dărâme, să se deterioreze şi mă bucur că am avut şi inspiraţia şi curajul de a lua o asemenea decizie care cred că este unicat în România. Cred că această clădire merită undeva la 10 – 15 milioane de lei, o finanţare chiar şi rambursabilă în contextul unui grad de îndatorare de aproximativ 3% pe care municipiul Târgovişte îl are în momentul de faţă”- a declarat primarul Cristian Stan.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro