TÂRGOVIŞTE, CAPITALA LUPTELOR DIN ROMÂNIA

Mihai ROŞOIU

Municipiul Târgovişte va deveni, la jumătatea acestei luni, capitala luptelor din România. în perioada 1215 septembrie, Sala Sporturilor din Târgovişte va găzdui Finala Campionatului Naţional Individual de juniori, pentru toate cele trei stiluri: libere, feminin şi greco-romane.
Organizatorii competiţiei sunt Federaţia Română de Lupte, Clubul Sportiv Târgovişte, Clubul Sportiv Şcolar Târgovişte şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa.
La ediţia din acest an a întrecerii şi-au anunţat prezenţa numeroşi luptători de la toate cele trei stiluri, ce vor reprezenta majoritatea cluburilor din ţară. Pe parcursul zilei de 12 septembrie vor avea loc validarea concurenţilor şi şedinţa tehnică.
O zi mai târziu, programul competiţiei include tragerea la sorţi, control medical, cântarul oficial, dar şi debutul primei sesiuni a tururilor eliminatorii şi semfinale. Pe 14 septembrie au fost programate tragerea la sorţi, control medical, cântarul oficial, a doua sesiune a tururilor eliminatorii, recalificări, finale şi ceremonie de premiere.
în ultima zi a competiţiei, 15 septembrie, vor avea loc cântarul oficial, recalificări, finale şi ceremonie de premiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DÂMBOVIŢEANUL DANI POPA, ESENŢIAL PENTRU DINAMO

Daniel Popa a fost din nou eroul lui Dinamo – a semnat succesul echipei sale cu 1-0 pe terenul lui Sepsi. Atacantul care a reuşit un hattrick în victoria cu 4-2 în faţa Clinceniului a fost determinant – alb-roşiii au legat victoriiile şi au obţinut primele 3 puncte din deplasare. […]