Târgovişte – Cantina Socială PRIMARUL BORIGA ŞI VICEPRIMARUL PRISĂCARU AU AJUTAT LA PREGĂTIREA MESEI PENTRU COPIII CU DIZABILITĂŢI

gabriel borigaPrimarul municipiului Târgovişte şi viceprimarul Ciprian Prisăcaru au vizitat, ieri, cantina de ajutor social a Primăriei Municipiului Târgovişte, care a fost dotată, anul acesta, cu aparatură nouă, achiziţionată cu bani de la bugetul local.
Cei doi au demonstrat că ştiu să folosească şi bucătăria, şi le-au dat bucătăreselor o mână de ajutor, să gătească masa pentru copiii cu dizabilităţi.
„Astăzi, executivul a ales să dea o mână de ajutor pentru copiii cu dizabilităţi care servesc masa la această cantină. Alături de salariatele de la DAS, de viceprimarul Ciprian Prisăcaru, facem câteva lucruri mici pentru noi, dar care trebuie să demonstreze că trebuie să fim alături de cei care au nevoie de ajutorul nostru, dar, mai ales, de copiii cu dizabilităţi. Sper că exemplul nostru va arăta tuturor că, indiferent de poziţia pe care o ocupăm, trebuie să fim aproape de oamenii care au nevoie de noi. Tot ce vedeţi aici, şi mă refer la plită, cuptoare, sunt investiţii pe care Primăria le-a realizat anul acesta. Sunt aparate moderne, care fac munca acestor oameni care lucrează aici mai uşoară şi rezultatele muncii lor, mai gustoase, dacă îmi permiteţi”. Edilul a ţinut să le mulţumească şi celor două directoare de la Direcţia de Asistenţă Socială, Delia Stănescu şi Marcela lordache, pentru munca lor.
Cele mai bucuroase de investiţia de la cantina primăriei au fost bucătărese-le, încântate că totul merge ca pe roate acum, cu noile aparate.
Aşa cum spun acestea, meniul, care costă undeva la 7-8 lei, este format din ciorbă, felul doi, desert şi pâine, de care beneficiază zilnic 658 de asistaţi social, printre care şi copii cu dizabilităţi.
„Mă bucur foarte mult că avem această cantină. Sunt foarte multe persoane, 658, care beneficiază de hrana de la cantina de ajutor social a primăriei. Sperăm ca, şi de acum încolo, să oferim serviciile cele mai bune celor care au nevoie de ele”, a declarat viceprimarul Ciprian Prisăcaru.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Peste 600 de persoane şi-au căutat un loc de muncă la Bursa pentru Absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa a organizat, vineri, 27 septembrie 2013, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. Evenimentul s-a desfăşurat în Târgovişte, la Clubul Studenţilor, începând cu ora 10:00.”Tradiţionalul eveniment este organizat la nivel naţional şi este dedicat în principal ocupării pe piaţa muncii a tinerilor care, […]