Târgovişte: Au fost aprinse bradul şi decoraţiunile luminoase de Crăciun

Din pricina restricţiilor privind adunările publice, autorităţile locale nu au putut să organizeze un eveniment dedicat aprinderii bradului de Crăciun şi a iluminatului festiv. În consecinţă, în această seară, de faţă fiind cu mult mai puţini târgovişteni decât în alţi ani, primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a aprins zecile de mii de luminiţe şi ornamente care decorează oraşul în aşteptarea Sfintelor Sărbători. I-au fost alături preşedintele Consiliului Judeţean, Cornel Ştefan, vicepreşedintele Luciana Cristea, dpt. Carmen Holban, viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, administratorul public, Gabriel Boriga.
„Ca în fiecare an, am făcut o tradiţie ca pe 1 Decembrie să aprindem iluminatul festiv. Sigur, anul acesta este un an cu totul şi cu totul deosebit, dar nu am vrut să renunţăm la acest eveniment, mai ales că cei care se bucură cel mai mult sunt copiii. Urez tuturor târ-goviştenilor sărbători fericite şi cel mai important: să fie sănătoşi, iar anul viitor să nu mai fim cu măşti, să nu mai fim distanţaţi şi să putem să organizăm asemenea evenimente aşa cum ne dorim”, a transmis cu acest prilej primarul Cristian Stan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Anunţ

COMUNA CONŢEŞTI, având sediul în comuna Conţeşti, sat Conţeşti, str. Primăriei nr. 456, judeţul Dâmboviţa, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Dezvoltarea reţelei inteligente de distribuţie a gazelor naturale în vederea creşterii nivelului de flexibilitate, siguranţă, eficienţă în operare, precum şi de […]