Târgovişte: astăzi are loc prima şedinţă online a CLM

Ţinând cont de restricţiile impuse pe perioada stării de urgenţă, instituită pe fondul propagării infecţiilor cu noul coronavirus, consilierii târgovişteni au aprobat, într-o şedinţă de îndată a Consiliului Local, în timpul căreia nu s-au aflat în sală mai mult de 8 persoane simultan, procedura de vot prin mijloace electronice la distanţă. În consecinţă, la şedinţele viitoere, în eventualitatea prelungirii stării de urgenţă, nu va mai fie nevoie de prezenţa fizică a aleşilor.
O primă şedinţă a Consiliului Local Municipal Târgovişte online se va desfăşura marţi – 31 martie, de la ora 14:00. Pe ordinea de zi sunt 27 de proiecte de hotărâre, care au fost transmise consilierilor în format electronic, pentru a putea formula eventuale amendamente.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Societatea Electrica Furnizare SA COMUNICAT DE PRESĂ

Societatea Electrica Furnizare SA COMUNICAT DE PRESĂ ” Pentru a proteja sănătatea clienţilor, partenerilor şi angajaţilor săi, Electrica Furnizare a decis să prelungească suspendarea temporară a activităţii din centrele de relaţii cu clienţii pe toată durata menţinerii stării de urgenţă. Compania le reaminteşte clienţilor că, în această perioadă, este recomandat […]