Târgoviște: A început construcția de locuințe pentru medici și profesori

0 0

Pe bulevardul Regele Ferdinand, în imediata vecinătate a cartierului Aleea Trandafirilor, pe o parte din terenul fostei UM Gară, a început construcția unor locuințe ANL, cu întreaga infrastructură aferentă -parcări, iluminat public, trotuare.
„Pe o suprafață de aproximativ 4200 metri pătraţi, va fi implementat un prim proiect care vizează construirea a două blocuri de locuințe, a câte 24 de apartamente fiecare, destinate tinerilor care au calitatea de cadre medicale sau cadre didactice.
Primăria Târgoviște suportă execuția utilităților aferente ansamblului de locuințe, precum și a sistematizării amplasamentului (apă, canalizare, energie electrică, gaze, telefonie, căi de acces, alei pietonale, spații verzi).
Durata de execuție este de 12 luni, iar valoarea lucrărilor depășește 11.000.000 lei”, a precizat primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan.
În aceeași zonă, Consiliul Județean Dâmbovița a pus la dispoziția Agenției Naționale pentru Locuințe un alt teren, în vederea construirii a patru clădiri, a câte 20 de unități locative fiecare, astfel încât întreaga zonă va cunoaște o dezvoltare urbanistică accelerată.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ITM Dâmbovița - acțiune pe linia prevenirii afecțiunilor musculo-scheletice

Afecțiunile musculo-scheletice (AMS) reprezintă una dintre cele mai frecvente probleme, care periclitează sănătatea angajaților, mergând de la disconfort și dureri minore, până la afecțiuni medicale mai grave, care necesită concediu sau tratament medical. În cazurile cronice, pot duce chiar la handicap și la renunțarea la activitatea profesională.Pentru a ajuta la […]