Târgoviște: A fost instituită carantina de noapte pe tot parcursul săptămânii

0 0

Rata de infectare la 14 zile a ajuns luni la 8,2 la mie, în Târgoviște. în consecință, prin Hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost constatată depășirea pragului de 7,5 la mie, fiind instituită măsura carantinei de noapte pe tot parcursul săptămânii. Asta înseamnă iminența instituirii carantinei de noapte, ceea ce presupune introducerea de noi restricții, pe tot parcursul săptămânii.
Carantina de noapte, măsură prin care se interzice părăsirea locuinței în intervalul orar 20.00-5.00, se instituie în weekend în localitățile în care rata de infectare trece de 6 la mie și pe tot parcursul săptămânii în zonele cu incidență a cazurilor COVID-19 de peste 7,5 conform deciziei Comitetului Național pentru Situații de Urgență, legiferată prin hotărâre de guvern. Sunt exceptate însă persoanele vaccinate anti-COVID, care vor putea ieși din casă și în intervalul 20.00-05.00. În localitățile în care rata de infectare este mai mare de 6, dar nu depășește 7,5, magazinele vor fi închise de la ora 18.00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Certificatul verde COVID rămâne în vigoare în zonele cu rată de infectare de peste 3 la mie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Peste 450 de fermieri sunt așteptați să depună cereri pentru subvenția la motorina utilizată în Trimestrul III

În județul Dîmbovița sunt aproximativ 450 de beneficiari care depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însoțite de o situație centralizatoare privind cantitățile de motorină achiziționate și copiile facturilor de achiziție.Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul Județean Dîmbovița le reamintește că, în luna octombrie, sunt așteptați […]