Târgovişte: A fost inaugurat primul club al pensionarilor

Primarul Cristian Stan şi constructorii s-au ţinut de cuvânt şi a fost inaugurat primul club al pensionarilor din Municipiul Târgovişte. Obiectivul a fost realizat pe structura fostului punct termic din zona complexului comercial Select, consolidată şi extinsă, şi dispune de toate dotările necesare. Are o sală multifuncţională în suprafaţă de 200 de metri pătraţi şi cabinete pentru asistenţă medicală primară şi consiliere psihologică. Prin această investiţie, cu o valoare de 440000 lei, fonduri de la bugetul local, executivul local a rezolvat practic două probleme. A dat o destinaţie utilă unui spaţiu degradat şi insalubru şi a fost îndeplinit un angajament asumat faţă de târgoviştenii de vârsta a treia. La inaugurare, primarul Cristian Stan le-a spus pensionarilor, prezenţi în număr mare, că este un proiect pilot al unui program amplu, la finele căruia astfel de cluburi vor fi în toate cartierele. Pentru a se putea bucura de condiţiile de recreere şi serviciile oferite la club, cei interesaţi trebuie să facă dovada că locuiesc în Târgovişte, sunt pensionari şi că nu suferă de boli transmisibile.
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a felicitat conducerea primăriei pentru realizarea acestui proiect, prin care dovedeşte că este alături de oameni, şi a amintit că şi instituţia pe care o conduce are un proiect asemănător. Este vorba despre preluarea fostului punct termic din Microraionul III, care va fi reamenajat pentru a putea găzdui prima bibliotecă de cartier. La inaugurarea clubului au mai participat viceprimarul Carmen Holban, consilierii locali Oana Vlăducă şi Cătălin Rădulescu, consilierul judeţean Claudia Gilia, deputatul Rovana Plumb, administratorul public Liviu Stoica.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ALDE - şanse mari pentru a obţine un mandat de deputat în Dâmboviţa

Potrivit unui sondaj intern la nivelul judeţului Dâmboviţa ALDE şi-a consolidat poziţia a treia după PSD şi PNL. Sondajul a fost realizat în perioada 24-30 noiembrie pe un eşantion de 1200 de persoane şi are o marjă de eroare +/- 3%. Conform acestei cercetări sociologice electorale PSD este creditat la […]