Târgovişte: A fost dat în folosinţă cel mai mare loc de joacă din oraş

Ieri dimineaţă a fost dat în folosinţă cel mai mare loc de joacă din Municipiul Târgovişte. Obiectivul este situat în Microraionul IV, în vecinătatea Grădiniţei nr. 14, şi este dotat cu aparate specifice, cu aparate pentru ginmastică în aer liber, dispune de mese de ping-pong şi chiar un teren de mini-baschet. A fost modernizat iluminatul public şi au fost amenajate spaţiile verzi, fiind astfel create condiţii bune atât pentru cei mici cât şi pentru însoţitori.
Potrivit primarului Cristian Stan, pentru acest obiectiv a fost alocată suma de 380000 de lei, bani de la bugetul local. La vizita în teren, alături de primar au fost viceprimarul Cătălin Rădulescu şi şefi de instituţii deconcentrate din subordine.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ZIUA PORŢILOR DESCHISE PE ŞANTIERUL ARHEOLOGIC GEANGOEŞTI - HULĂ

Mâine, între orele 10.0018.00, Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte invită iubitorii de istorie să descopere vestigiile unui sat preistoric, de epoca eneolitită (eneo = cupru; litic = piatră), în cadrul unor vizite ghidate. Aşezarea, datată în mileniul V î.e.n., şi împrejurimile au făcut obiectul unui […]