Târgoviște: 180 de camere video vor ajuta inclusiv la disciplinarea șoferilor agresivi în trafic

0 0

Imagini surprinse de una dintre camerele de luat vederi amplasate pe Calea București, arată cum un șofer inconștient a intrat în intersecția cu Calea Ialomiței pe culoarea roșie a semaforului. O tragedie a fost evitată la limită, datorită prezenței de spirit a șoferului unui autobuz care circula regulamentar. Vizavi de acest incident, primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a avut un comentariu fără echivoc:
Oare până unde poate ajunge inconștiența unora?
„Autorul” va suporta consecințele legale, însă tragedia a fost evitată la „limită”!
Imagini surprinse de noul sistem de monitorizare video al municipiului Târgoviște.
În fapt, prin montarea a nu mai puțin de 147 de camere video de mare rezoluție, conectate la dispeceratul amenajat la sediul Poliției Locale Târgoviște, agenții au posibilitatea să supravegheze permanent cele mai circulate artere rutiere din oraș dar și să sancționeze prompt șoferii care încalcă legea. În total, sistemul de supraveghere video din Târgoviște dispune la această dată de 180 de camere de luat vederi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Vineri, 26 noiembrie, ultima zi pentru solicitarea ajutorului de minimis pentru apicultură

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură primeste, până vineri, 26 noiembrie, cereri de solicitare a ajutorului de minimis pentru compensarea efectelor hidrometeorologice nefavorabile manifestate în perioada martie – mai 2021 asupra sectorului apicol, în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 1219/17.11.2021.Ajutorul de minimis se acordă întreprinderilor care își desfășoară […]