Târg de produse agroalimentare la Piaţa „1 Mai”

Începând de anul acesta, pe 10 octombrie se va sărbători „Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti”, ca urmare a adoptării Legii nr. 168/2017 de către Parlamentul României. În cadrul acestei campanii se urmăreşte promovarea produselor obţinute pe teritoriul României din materii prime de bază provenite de la producători români.
Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale va organiza, în perioada 10-15 octombrie, în Parcul Herăstrău, un Târg de produse agroalimentare româneşti la care vor participa peste 100 de producători autohtoni din mai multe regiuni ale ţării.
De la directorul Direcţiei pentru Agricultură Dâmboviţa, ing. Oprea Vasile, am aflat că vor fi prezenţi şi producători cu fructe de pe Valea Dâmboviţei. De asemenea, marţi, 10 octombrie, va fi organizat un târg de produse agricole şi la Târgovişte, în Piaţa 1 Mai. Vor fi prezenţi producători de legume şi fructe, apicultori, producători de brânzeturi şi alte produse tradiţionale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Peste 200 de şcoli şi grădiniţe funcţionează în clădiri fără autorizaţii de securitate la incendiu

De la 1 octombrie 2017 nu se mai aplică termenul de graţie acordat în vederea intrării în legalitate pentru construcţiile puse în funcţiune în lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu. Termenul de graţie, introdus în martie 2016 şi prorogat ulterior în mod succesiv, a permis ca, pe toată această perioadă, […]