Târaovişte: Taxele şi impozitele locale vor fi indexate cu rata inflaţiei

0 0

„Nu va exista nicio mărire de taxe şi impozite. Se face exclusiv actualizarea cu rata inflaţiei, nu vor fi alte majorări. Toate facilităţile pe care le avem în vedere şi care sunt premise de Codul Fiscal pe cheltuiala administraţiei publice locale rămân în vigoare”, a declarat primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan.
Altfel spus, târgoviştenii care îşi achită integral taxele şi impozitele care constituie venituri la bugetul local, până la 31 martie 2020, vor beneficia de un bonus de 10% din suma totală. La polul opus, proprietarii imobilelor degradate şi neîngrijite vor plăti pentru acestea impozite majorate cu 500%.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Reorganizarea sistemului naţional de transfuzie sanguină: Realităţi naţionale şi standarde europene

Ministerul Sănătăţii doreşte reorganizarea şi modernizarea sistemului naţional de transfuzie sanguină. Victor Costache, ministrul Sănătăţii a prezidat dezbaterea organizată la Palatul Parlamentului de către Ministerul Sănătăţii în parteneriat cu Compania Unifarm SA şi Comisia de Sănătate din Senat, cu tema „Reorganizarea sistemului naţional de transfuzie sanguină: Realităţi naţionale şi standarde […]