Târaovişte: Continuă lucrările la şoseaua de centură

Vremea mai puţin prielnică na fost o piedică pentru constructorii de la centura rutieră a municipiului Târgovişte. Au fost efectuate mai multe lucrări, în zona Teiş dar şi la Pasarela de pe Petru Cercel.
„În pofida condiţiilor meteo mai puţin prielnice, continuă intervenţiile pe şantierul de reabilitare si modernizare a centurii municipiului Târgovişte! Pe podul vechi de la Teiş, a început montarea panourilor de protecţie pentru calea ferată. Se lucrează la cel de-al doilea sens al pasajului de pe strada Petru Cercel, fiind deja turnată placa de suprabetonare, urmând a fi realizată hidroizolaţia atunci când vremea va permite. În zona de nord,continuă montarea parapetului direcţional pe Bulevardul Eroilor”, a precizat primarul Cristian Stan la scurt timp după ultima vizită în teren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Georaică Dumitru: "Oamenii mor arşi în spitale, iar noi încă nu vedem pădurea de copaci"

Cu atuurile expertizei şi experienţei dobândite ca fondator şi apoi manager al unei firme de succes specializată în intervenţii la incendii şi în alte situaţii de urgenţă, Georgică Dumitru este autorul unei analize pertinente, prin care evidenţiază aspecte care scapă celor mai puţin familiarizaţi cu acest domeniu. Având ca puncte […]