TANASE AR PUTEA AJUNGE LA STEAUA. Fotbalistul dâmboviţean ar putea fi soluţia pentru înlocuirea „dezertorului” Jugurtha Hamroun

Mihai ROŞOIU
0 0

florin tanaseIn ciuda faptului că Gică Hagi a anunţat că prioritar este ca Florin Tănase să fie vândut în străinătate, Gigi Becali nu renunţă la ideea de a-l transfera la Steaua pe jucătorul celor de la Viitorul. În contextul despărţirii aproape certe de Jugurtha Hamroun, patronul roş-albaştrilor este pregătit să revină cu o ofertă îmbunătăţită pentru fotbalistul de 21 de ani.
Vicecampioana a pierdut mai mulţi jucători importanţi în această vară. Căpitanul Fernando Varela a fost cedat la PAOK Salonic, iar Alex Chipciu a ajuns la Anderlecht. De asemenea, Hamroun are şanse mici să continue la Steaua, algerianul fiind exclus din lot înaintea meciului cu Sparta Praga, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, după ce a refuzat să se prezinte la un antrenament.
Tot în această vară au mai plecat Paul Papp, Gregory Tade, Cornel Râpă, Ciprian Marica, Houssine Kharja sau Nicandro Breeveld, jucători care oricum nu mai intrau în planurile lui Laurenţiu Reghecampf.
Deşi au venit Vlad Achim, Adnan Aganovic, Bojan Golubovic, Ovidiu Popescu şi Daniel Po-pescu, lotul Stelei rămâne în continuare incomplet din punct de vedere numeric. In plus, Becali îşi doreşte să aducă un nume important, pentru a face uitate plecările recente. Iar Florin Tănase, unul dintre cei mai buni tineri din Liga 1, corespunde profilului căutat de patronul roş-albaştrilor.
Fotbalistul care a reuşit 15 goluri în sezonul trecut al Ligii 1 a fost, alături de Răzvan Marin, principala ţintă a lui Becali în această vară, însă Hagi a refuzat toate ofertele primite. Cu toate acestea, managerul tehnic al celor de la Viitorul a recunoscut că Tănase încă poate ajunge la Steaua, deşi obiectivul este un transfer în străinătate.
„Sunt şanse. Steaua am văzut că încă îi mai doreşte, dar ţinem cont şi de jucători, pentru ei prioritatea e să vină ceva de afară. Nu ne grăbim”, a spus Hagi pentru Digisport.ro.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

George Geacăr zoom. gaura de vierme

praful stelar scânceşte patru vrăbii zgâriară cerul ca ghearele uriaşului mi s-a părut un semn mi s-a părut că trebuie să umblu la fabrica de lirism noi prietene eu şi cu tine noi nu ne lamentăm noi tăcem dracului din gură noi turnăm la cazan punem foc şi-aşteptăm să picure […]