TABĂRĂ PENTRU COPIII DIN ZONELE RURALE ORGANIZATĂ DE ACADEMIA NAȚIONALĂ DE FOTBAL

Date:

Academia Națională de Fotbal (ANF) a finalizat cu succes prima ediție a taberei de vară dedicată jucătorilor de fotbal talentați din mediul rural.
Timp de 4 zile, 24 de copii cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani au participat la o serie de activități menite să le dezvolte nu doar abilitățile fotbalistice, ci și calitățile umane esențiale pentru o viață de succes.

Prima zi a taberei a fost una memorabilă pentru tinerii fotbaliști. Au avut ocazia să se bucure de victoria echipei naționale cu Ucraina la EURO 2024, un moment istoric care a stârnit entuziasm și emoție în rândul participanților. Au vizionat meciul împreună, au strigat cu voce tare la goluri și au celebrat victoria cu bucurie.Acest moment a servit ca o sursă de inspirație pentru tinerii fotbaliști, care au văzut cu propriii ochi ce se poate realiza prin dedicare, perseverență și spirit de echipă. Victoria echipei naționale le-a dat încredere în sine și i-a motivat să muncească din greu pentru a-și atinge propriile obiective.

Pe lângă activitățile educaționale, programul taberei a inclus și antrenamente de fotbal susținute de antrenori experimentați ai ANF. La finalul celor 4 zile, s-a organizat un mic turneu de fotbal, unde au fost premiați nu doar cei mai tehnici jucători, ci și cei care au demonstrat cel mai mult curaj, empatie și spirit de echipă.

Tabăra de vară a fost organizată cu sprijinul companiei Penny, care a asigurat finanțarea programului educațional și a oferit cadouri tuturor participanților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

SMS-uri false date în numele Poștei Române

 Poșta Română avertizează că se dau SMS-uri false în...

Cea de-a 44-a ediție a concursului național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață” la Târgoviște

Concursul național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață”, organizat...

APIA va finaliza plățile restante până pe 16 octombrie

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) depune...

Regres în turismul dâmbovițean

Datele communicate de Direcția Județeană de Statistică pentru luna...