Tabăra de vară pentru cercetași

Date:

Servesc patria!, au strigat în cor, cu emoție și bucurie, cei 30 de tineri care au participat, timp de o săptămână, la „Tabăra de vară pentru cercetași”, organizată de Ministerul Apărării Naționale în parteneriat cu Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și Asociația de Caritate din Armata României ”Camarazii”. 

Tinerii au arătat cu mândrie, la ceremonia de închidere a taberei, tot ce au învățat în cele 7 zile: tehnici de supraviețuire și de prim-ajutor, modalități multiple de aprindere a focului, montarea corturilor militare, instrucție și multe alte lucruri interesante care pe mulți i-au făcut să își dorească să aleagă pe viitor o carieră militară. Au muncit în echipă, atent ghidați de către cadrele militare care cu răbdare și dăruire le-au fost alături la fiecare pas și au creat amintiri pe care nu le vor uita niciodată. Tuturor le doresc mult succes pe viitor și le transmit toată admirația mea pentru ca își iubesc țara și își doresc ca pe viitor să servească patria, îmbrăcând haina militară. 

Îi mulțumesc ministrului Apărării Naționale, domnul Angel Tîlvăr, pentru că a ales să organizeze această tabără în parteneriat cu ministerul pe care îl conduc, dar și pentru deschiderea de a extinde acest program atât de frumos și de util tinerilor. 

Pentru ediția din acest an a Taberei de vară pentru cercetași au fost selectați, prin Direcțiile Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, și tineri orfani cu rezultate bune la învățătură, care sunt în grija statului.”, a transmis 

ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse Natalia Intotero, deputat PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ministerul Agriculturii propune un mecanism de asigurare la secetă pentru culturile de toamnă şi primăvară

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a declarat că  intenţionează să...

Asigurarea voluntară de sănătate – o alegere inteligentă 

 Asigurarea voluntară de sănătate este soluția ideală pentru a...