Sute de sancțiuni pentru neportul măștii de protecție

0 0

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții pe linie de ordine publică, sub autoritatea Instituției Prefectului, au desfășurat noi acțiuni organizate pentru creșterea gradului de siguranță al comunității și pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual generat de virusul Sars-CoV-2.
Pe raza întregului județ, în cele două zile, au fost desfășurate 52 de acțiuni punctuale în contextul pandemiei de COVID-19, fiind verificate 249 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 216 de restaurante/terase/fastfood-uri și 50 de operatori autorizați/ transportatori persoane. În cadrul acțiunilor desfășurate, polițiștii au oprit pentru control și 625 de autovehicule destinate transportului de persoane, asigurându-se că sunt respectate prevederile incidente legislației rutiere, precum și cele pentru prevenirea infecției cu virusul Sars-CoV-2.
Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 192 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 13.000 de lei, dintre care 181 de sancțiuni au fost pentru neportul măștii de protecție.
Astfel de acțiuni vor continua, polițiștii dâmbovițeni fiind la datorie pentru siguranța comunității.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Șoferi prinși la volan sub aburii alcoolului, pe drumurile din Dâmbovița

Polițiștii de la rutieră au depistat două persoane cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, în timp ce ar fi condus autovehicule în localitățile Moreni și Brezoaele, deși nu posedau permis de conducere.Alți doi bărbați, de 18 și 33 de ani, care nu ar fi deținut permis de […]