Sute de polițiști și autospecialele cu radare au împânzit județul Dâmbovița 

Date:

233 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

 Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 25 de evenimente, dintre care 8 au fost semnalate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 , totodată, fiind sesizate 23 de infracțiuni. Din totalul acestora, 12 au fost contra persoanei și 9 contra patrimoniului.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 277 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 58.803 de lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 13 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

Din totalul permiselor reținute, 5 au fost prentru nerespectarea regimului legal de viteză și 2 pentru consumul de alcool.

Totodată, în cadrul acțiunilor desfășurate pe tronsoanele de drum din județ, în scopul prevenirii accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, combaterii vitezei excesive și consumului de substanțe psihoactive sau alcool, polițiștii au acționat cu 8 aparate de supraveghere a traficului rutier și măsurare a vitezei de deplasare.

 Activităţile circumscise asigurării ordinii şi liniştii publice vor continua și pe parcursul acestei zile, siguranța cetățenilor fiind prioritatea polițiștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...