Sute de poliţişti la datorie, pe drumurile din Dâmboviţa

0 0

Poliţiştii din Dâmboviţa au intervenit la 27 de evenimente, au constatat 27 de infracţiuni şi au aplicat 389 de sancţiuni contravenţionale. De asemenea, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.
274 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
Au fost constituite 116 patrule şi utilizate 85 de autospeciale.
Pe parcursul zilei trecute, poliţiştii au intervenit la 27 de evenimente, dintre care 17 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi au constatat 27 de infracţiuni. Dintre acestea, 9 au fost contra persoanei, 2 contra patrimoniului, 7 pe linie de investigare a criminalităţii economice şi 4 la regimul rutier. Alte 2 infracţiuni au fost constatate în domeniul armelor, explozivilor şi substanţelor periculoase.
Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 389 de sancţiuni contravenţionale, au confiscat bunuri în valoare de 924 de lei şi au reţinut 10 permise de conducere.
De asemenea, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Georgică Dumitru, coordonator Pro România Dâmbovita: Tinerii trebuie ajutaţi şi motivaţi să rămână în Târgovişte şi în Dâmboviţa

In opinia coordonatorului Pro România Dâmboviţa, Georgică Dumitru, este datoria tuturor factorilor de decizie la nivel local, începând cu politicieni, reprezentanţii administraţiei publice locale şi ai Inspectoratului Şcolar, să se aşeze la aceeaşi masă cu oamenii de afaceri, pentru a fructifica oportunităţile de dezvoltare ale judeţului şi, implicit, pentru a […]