SURPRIZĂ DE PROPORŢII CHINDIA TÂRGOVIŞTE PIERDE ACASĂ (1-2)

S.A.

sportDerbyul etapei a 2-a din play-off, s-a disputat la TÂRGOVIŞTE, între cele două pretendente la promovarea în Liga a 2-a, dintre CHINDIA TÂRGOVIŞTE şi FORTUNA POIANA CÂMPINA.
Partida a stârnit mult interes în lumea fotbalului dâmboviţean şi nu numai, oaspeţii deplasând o zgomotoasă galerie alături de mulţi spectatori din CÂMPINA.
Vremea bună, gazonul excelent, arbitrajul foarte bun, au fost condiţiile unui meci de zile mari. Numai că pe teren, ostilităţile au fost conduse de oaspeţi. Pe lângă faptul că au făcut „legea”, au mai înscris şi două goluri, care au dus la tăcere galeria şi suporterii târgovişteni.
Pe zona fundaşilor centrali a fost „bulevard”, cele două goluri fiind greşeli de marcaj. Cum să câştigi un meci când primul şut la poartă al CHINDIEI vine abia în ultimele minute ale primei reprize.
Şi pentru că nu cunosc decât câţiva jucători (dâmboviţeni) nu voi nominaliza pe niciunul, din motive ştiute. Mă voi referi la „ECHIPĂ”.
Nu am posibilitatea să-i văd la „lucru”, în meciurile din campionat. Dar, am înţeles că echipa s-a chinuit şi cu ZAGON, ceea ce era un semnal de alarmă pentru conducere.
Dacă PITEŞTIUL se pare că a pierdut „startul”, pentru locul întâi nu au mai rămas decât CHINDIA şi FORTUNA. Cum noi avem o „zestre” frumoasă de puncte, cu toţii am considerat un atu în plus, iar o victorie sau chiar şi un egal ar fi definitivat lupta pentru primul loc.
Teoretic mai sunt şanse, s-au disputat două etape, au mai rămas alte şase. Mi-e teamă că „FORTUNA” nu va mai pierde până la final, calculul, dacă se adevereşte, este suficient ca prahovenii să promoveze. Cum spuneam, nu am văzut multe meciuri ale CHINDIEI, dar, cu asemena joc, e greu să rezişti în Liga a 2-a. Dacă obliectivul rămâne valabil, atunci ceva trebuie făcut. De obicei, un „şoc” la echipă poate aduce speranţe în tabăra dâmboviţeană.
Evident, nu este totul pierdut, mai este şi meciul retur, de la POIANA CÂMPINA, dar este greu de câştigat. în caz de egalitate de puncte, tot „FORTUNA” are avantaj dacă câştigă şi partida din retur.
Noroc cu arbitrul care a acordat uşor un penalty şi a băgat CHINDIA în joc. Practic, echipa s-a văzut în minutele de prelungire, când putea să egaleze, dar ZEGHERU a avut şansă, ajutându-l şi barele porţii sale.
Dacă vrei să promovezi, trebuie să preiei jocul din start, tu să faci legea pe teren, să marchezi repede, aşa cum au făcut-o cei de la FORTUNA, practic, meciul a început de la 1-0 pentru ei (min. 5).
Veniţi în număr mare la derby, spectatorii care au mai rămas până la final, au plecat dezamăgiţi, comentând nervoşi despre şansele de promovare. Motive nu au, am înţeles că sunt cu banii la zi (şi încă ce bani… ) atunci nu se explică evoluţia din teren a unora (îmi scapă numele?!), pe alocuri penibilă.
Probabil că iar o să daţi vina pe unul sau pe altul, dar nu este corect, fotbalul este joc de echipă. Dacă efortul unora de a redresa corabia nu este susţinut şi de ceilalţi, atunci totul devine nul.
Păcat de spectatorii veniţi la meci, mulţi şi din împrejurimi, să vadă un meci câştigat de CHINDIA, dar au plecat dezamăgiţi.
Până acum, la CHINDIA nu s-a realizat niciun obiectiv, „marele proiect” a adus echipa în Liga a 3-a, iar acum acelaşi „poiect” zice că va promova. Greşeala a fost făcută, greu de prevăzut un deznodământ, dar o întrebare se impune. La câţi bani publici s-au cheltuit în ultimii 3-4 ani, nimeni nu a dat socoteală.
Poate într-o zi, cineva îi va întreba ce au făcut, cum justifică cheltuirea banilor noştri, dacă performanţă nu există. A fost doar un S.O.S. Sperăm să fie bine recepţionat, pentru că şi noi avem informaţii, dovezi, probe, pe care, dacă va fi nevoie, le vom scoate în presă.
Acum aşteptăm meciul retur de la POIANA CÂMPINA, din 23 mai 2014. Până atunci luăm o mică „vacanţă”, lăsând pe alţi confraţi să comenteze evoluţia CHINDIEI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"FORTUNA" LA TÂRGOVIŞTE Chindia Târgovişte - Fortuna Câmpina 1-2 ( 0-2)

Stadion: Eugen Popescu. Au marcat: Pătru (min. 83 – pen) – V. Munteanu (min. 3, 32). Arbitri: Radu Petrescu (Bucureşti) – Constantin Cantemir (Făgăraş) şi Daniel Demetrescu (Rm. Vâlcea). Observatori: Stan Prodan (Alexandria) – pentru arbitraj, Cristian Zalupca (Bucureşti) – pentru joc. Cartonaşe galbene: Bucă, M. Călin, Popescu, Pătru -Minciună, […]