Sunt în grafic lucrările de  reabilitare și modernizare a DJ 724 Malu cu Flori – Pucheni

Date:

Se lucrează în ritm susținut la  reabilitarea și modernizarea  DJ 724 Malu cu Flori – Pucheni, potrivit președintelui CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan,lucrările se desfășoară chiar și în zilele de sâmbătă. Este un proiect așteptat de toți locuitorii de pe Valea Dâmboviţei, precum și de cei care tranzitează zona.  Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 76.000.000 de lei, din care: 41.000.000 de lei sunt bani accesați prin „Anghel Saligny” în urma unei cereri de finanțare depuse de Consiliul Județean Dâmbovița și 35.000.000 de lei, sumă pe care o va asigura CJ  din bugetul propriu. Proiectul de reabilitare și modernizare prevede:  turnarea a două straturi de asfalt; șanțuri pereate și rigole carosabile pe o lungime de 10 km; 34 de podețe tubulare și dalate;  3,5 km de parapete de protecție;  amenajarea a 5 stații de autobuz și  reabilitarea a 3 poduri.

 Aceste lucrări erau mai mult decât necesare pentru siguranță și confort în trafic, 2012 fiind ultimul an în care au avut loc intervenții majore pe DJ 724 Malu cu Flori – Pucheni. 

Zona este deosebit de frumoasă și, prin modernizarea acestui drum, se poate dezvolta turismul rural și se creează oportunități pentru o mai bună dezvoltare economică a tuturor producătorilor locali.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mascații au descins la un proxenet 

Percheziții în  Dâmbovița și Prahova,  într-un dosar de proxenetism...

Percheziții în Dâmbovița și Argeș, într-un dosar de înșelăciune cu asigurări auto

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului...

Minor dispărut, găsit de jandarmii dâmbovițeni 

Jandarmii dâmbovițeni au depistat în imediata vecinătate a unei...