Sunt în desfășurare 555 inspecții fiscale la marii contribuabili

1 0

Dintre acestea, 128 sunt la contribuabilii care înregistrează pierderi fiscale recurente. Inspectorii ANAF verifică modalitatea de înregistrare a veniturilor în contabilitate și analizează cheltuielile înregistrate cu scopul de a diminua profitul. Totodată, sunt efectuate verificări privind rambursările de TVA, dacă e cazul. 

 „ANAF își canalizează resursele către zonele cu risc ridicat de încălcare a legii. Evaziunea fiscală nu va fi ignorată la niciun nivel, începând acolo unde riscurile sunt mai mari. În același timp, dorim să le demonstrăm companiilor corecte și responsabile fiscal, care plătesc taxele la timp, că ANAF este un partener de încredere. Este în beneficiul întregii societăți ca mediul de afaceri să își desfășoare activitatea fără sincope majore, astfel încât, în urma colectării, să fie asigurate venituri sigure la bugetul consolidat.”, a declarat președintele ANAF, domnul Heius Lucian Ovidiu .

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

APIA Dâmbovița: 394 de ferme vegetale și 31 zootehnice cuprinse în eșantionul de control

În perioada iulie-octombrie, APIA Dâmbovița desfășoară activitățile specifice de control pentru cererile unice depuse în campania din primăvară. A fost primit eșantionul de control, extras aleator și prin metoda de risc, fiind cuprinse 394 de cereri pentru sectorul vegetal și 31 pentru zootehnie. 180 de ferme vegetale vor fi supuse […]