„Sucul cu pai”, cu până la 7 E-URI și 15.1 g de zaharuri la 100 ml de produs !

Date:

InfoCons a realizat un studiu pe baza etichetelor produselor tip băutură răcoritoare necarbogazoase comercializate cu pai atașat ambalajului, ce se regăsesc pe piața din România.

În total au fost analizate 66 de produse

Din punct de vedere al aditivilor alimentari regăsiți,  63.08% din produse au în compoziție E-uri (aditivi alimentari);

Numericul de aditivi alimentari variaza între 0 – 7.

Cantitatea de sare s-a situat între 0g și 0.25g raportată la 100 ml de produs.

Din punct de vedere al produselor ce conțin aditivi alimentari regăsiți frecvent , situația se prezintă astfel:

 – 78.05% dintre produsele studiate au avut în componență acid citric (E330);

 – 19.51% dintre produsele studiate au avut în componență acid ascorbic (E300);

 – 17.07% dintre produsele studiate au avut în componență beta-caroten (E160a).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier în afara localității Mătăsaru

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Găești au fost...

Autoutilitară ce transporta materiale lemnoase, confiscată de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii Secției Nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au oprit...

Armă deținută fără drept, identificată de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase...

Tânăr arestat la domiciliu pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Polițiștii  rutieri din cadrul Poliției Orașului Răcari, sub coordonarea...