Studenţii şi masteranzii dâmboviţeni au şansa să lucreze în Germania

Ş.E.

studentiAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa reaminteşte persoanelor interesate că Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti organizează selecţie pentru studenţii şi masteranzii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară (minim 2 luni).
Condiţiile de participare sunt: vârsta minimă între 18 – 35 ani; studenţi şi masteranzi la o facultate de stat sau particulară acreditată conform legii, la cursuri de zi; cunoştinţe bune şi foarte bune de limbă germană (cel puţin 3 ani de studiu).
Documente necesare: copie act identitate (cu valabilitate de minim 6 luni); opţional copie paşaport (cu valabilitate de minim 6 luni); fişă de solicitare -Bewerburg 2015 – completată în două exemplare la calculator şi semnată (formularul tipizat se găseşte pe site-ul A.M.O.F.M. Bucureşti, www.bucureşti.anofm.ro., rubrica Actualizări în site); adeverinţă de la facultate în care să se specifice anul de studii şi ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate); dovada acreditării, în cazul unei facultăţi particulare; recomandare de la unul din profesorii de la facultate; 3 fotografii tip paşaport; copie carnet de conducere (dacă este cazul).
Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană vor avea loc în perioada 12.01.2015 -06.02.2015, în intervalul luni-joi, orele 09.00-15.30 şi vineri orele 09.00-13.00 la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, strada Spătaru Preda nr. 12, corp clădire A, parter, sector 5, telefon 0758.236.632.
Alte informaţii suplimentare se pot obţine la sediul AJOFM Dâmboviţa din Târgovişte, str. Tudor Vladimirescu nr.1 A , et.III, camera 309 sau la numărul de telefon 0732100377 – Valentina Soare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Anul acesta olimpiada nafională de religie pentru seminarii şi licee teologice se va desfăşura la Târgovişte

Târgoviştea va găzdui anul acesta Olimpiada Naţională de Religie pentru seminarii şi licee teologice. Potrivit informaţiilor oferite de inspectorul şcolar Mihaela Anton, olimpiada va avea loc în perioada 14-18 aprilie 2015 şi va fi găzduită pentru prima dată de fosta capitală a Ţării Româneşti. Tot în luna aprilie, dar în […]