Studenţii de astăzi, viitorii jandarmi profesionişti de mâine

După selecţie, admitere şi dobândirea unor noţiuni teoretice, a venit vremea ca studenţii Academiei de Poliţie „Alexandru loan Cuza” să se familiarizeze şi cu activităţile desfăşurate în teren, pentru siguranţa cetăţenilor.
Astfel, în perioada 15 februarie – 14 martie a.c., cei 8 studenţi din Academia de Poliţie „Alexandru loan Cuza” Bucureşti vor desfăşura stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, în municipiul Târgovişte.
Pe timpul stagiului aceştia vor participa la toată gama de misiuni, atât de ordine şi siguranţă publică, cât şi de pază şi protecţie instituţională, cu scopul de a dobândi deprinderile practice pentru a deveni jandarmi profesionişti.
Reamintim cu această ocazie că, în perioada 15-28 februarie 2021 are loc înscrierea candidaţilor pentru admiterea în instituţiile de învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.
Tinerii care îşi doresc o carieră militară în cadrul Jandarmeriei Române au la dispoziţie 400 de locuri, în cadrul celor două şcoli militare de subofiţeri jandarmi: „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi „Petru Rareş” Fălticeni.
Informaţiile privind condiţiile de participare la concurs şi criteriile de recrutare le puteţi găsi pe pagina de internet a instituţiei noastre, la adresa: www.jandarmeri-adambovita.ro şi pe paginile de internet ale şcolilor militare de subofiţeri jandarmi, la adresele: www.scoaladragasani.ro şi www.jandarmeriafalticeni.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Educafia şi absorbţia fondurilor PNDR, problemele prezentate de AcoR, miniştrilor din Guvern

Săptămâna trecută, delegaţia Asociaţiei Comunelor din România a participat la întâlniri cu Sorin-Mihai CÎMPEANU, ministrul Educaţiei şi cu ministrul Agriculturii şi dezvoltării rurale, Adrian Oroş şi cu directorul general al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), Mihai Moraru. Dorinel Soare, primarul comunei Niculeşti a făcut parte din delegaţie.Subiectele dezbătute în […]