STS, prima participare la „Black Sea Defence & Aerospace” 2022

1 0

Serviciul de Telecomunicații Speciale participă, pentru prima dată, la Expoziția Internațională dedicată Industriilor de Apărare și Aeronautice, Securității Naționale, Securității Private și Securității Cibernetice – Black Sea Defence and Aerospace 2022 – care se desfășoară în perioada 18 – 20 mai a.c., pe platforma ROMAERO Băneasa.

Pe parcursul celor trei zile, STS va expune, la standul B3254 din Pavilionul B și pe platoul Romaero, tehnologie și echipamente de ultimă generație din dotarea instituției, pe care specialiștii în telecomunicații și tehnologia informației le folosesc în desfășurarea misiunilor specifice.

În cadrul standului amenajat la interior, vor fi expuse echipamente de telecomunicații speciale proiectate și dezvoltate de STS, vor fi realizate tururi virtuale în centre de date de ultimă generație, vor fi prezentate informații privind specificul activităților desfășurate în sprijinul autorităților statului român și detalii despre oportunitățile de carieră în STS.

În spațiul exterior al expoziției, vizitatorii vor avea ocazia să interacționeze cu inginerii STS și să afle detalii tehnice cu privire la autospeciala satelitară de multiservicii folosită de instituția noastră în diferite misiuni. Aceasta este echipată cu antene, routere, servere, telefoane IP, linkuri radio și stații TETRA care permit furnizarea serviciilor de tip Intranet și Internet, organizarea videoconferințelor și transmisia imaginilor video, extinderea rețelei radio TETRA și asigurarea cooperării și interoperabilității structurilor care intervin în situații de urgență sau la dezastre.

Prin participarea la BSDA 2022, Serviciul de Telecomunicații Speciale se alătură autorităților sistemului național de apărare, ordine publică și securitate națională din România, precum și companiilor cu profil tehnic din țară și din străinătate care produc, comercializează sau utilizează echipamente și soluții de ultimă generație din domeniul apărării și securității. Toți participanții vor expune tehnică și echipamente moderne cu uz militar, de interes atât pentru publicul larg, cât și pentru cel specializat.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Monitorizarea, supravegherea și verificarea a zonei unde a fost văzut leul

Jandarmii dâmbovițeni desfășoară activități de monitorizare, supraveghere și verificare a zonei, unde a fost semnalată prezența leului, pentru clarificarea situației. Acolo se află o echipă de jandarmi și un echipaj SMURD, fiind pregătiți să intervină în situații deosebite Totodată, recomandăm cetățenilor să informeze în cel mai scurt timp autoritățile, prin […]