Străzi cu sens unic în Cartierul CFR

1 0

Programul de modernizare și extindere a parcărilor derulat de Primăria Târgoviște a fost reluat anul acesta cu prime intervenții în Cartierul CFR, zona adiacentă Str. Păcii.

Au fost delimitate circa 50 de locuri de parcare iar pentru fluidizarea traficului Strada Păcii va deveni o arteră cu sens unic. Amănunte au fost date  de primarul Cristian Stan, care a explicat pe larg care vor fi modificările privind   circulația rutieră pe străzile din Cartierul CFR, în așa fel încât traficul să fie fluid în condițiile unui număr mai mare de locuri de parcare. Bineînțeles, se vor reface marcajele rutiere pe străzile din acest cartier și se vor monta și noile semne de circulație rutieră.

„Suntem pe Strada Păcii din Municipiul Târgoviște,  unde continuă programul de extindere al parcărilor. Este vorba în această locație despre o parcare nouă, în total undeva la 50 de locuri de parcare au fost realizate aici. Cred că am venit în întâmpinarea locuitorilor din această zonă unde, ca în foarte multe zone din municipiul Târgoviște, este necesară intervenția administrației publice locale punctuală pe acest aspect, extinderea numărului de locuri de parcare.Odată cu implementarea acestui nou sistem de realizare a parcărilor în această zonă, se schimbă puțin și semnalizarea rutieră. În sensul că vom avea sens unic dinspre strada Aviator Negel către strada Neagoe Basarab, pe strada Păcii. De asemenea, dinspre strada Neagoe Basarab, prin parcare (tot  Strada Păcii se numește și zona respectivă) va fi sensul dinspre strada Neagoe Basarab către Aviator Negel.De asemenea, strada Ciprian Porumbescu va fi cu sens unic, cu intrare dinspre Neagoe Basarab.

Astăzi (marți n.n.) vor fi făcute toate marcajele rutiere, vor fi puse și semnele de circulație, iar începând de mâine se schimbă semnalizarea rutieră în această zonă.Refacem acest lucru în contextul în care vrem să contribuim la fluidizarea traficului prin aceste măsuri, și de asemenea, la crearea suplimentară de locuri de parcare. Pe artera principală de acces din Cartierul CFR, intrare dinspre Aviator Negel, ieșire către Neagoe Basarab, se intră de asemenea dinspre Neagoe Basarab, pe strada Păcii, prin parcare, prin spatele centralei termice, iar pe strada Ciprian Porumbescu este sens unic dinspre Neagoe Basarab. Străduțele de legătură între Păcii și Ciprian Porumbescu vor fi cu dublu sens, astfel încât să poată realiza trecerea rapid dintr-o zonă în alta”- a precizat primarul  Cristian Stan.

„Ne aflăm pe Strada Păcii din municipiul Târgoviște, aici unde continuă programul de extindere al parcărilor. Este vorba în această locație despre o parcare nouă, per total undeva la 50 de locuri de parcare au fost realizate aici. Cred că am venit în întâmpinarea locuitorilor din această zonă unde, ca în foarte multe zone din municipiul Târgoviște, este necesară intervenția administrației publice locale punctuală pe acest aspect, extinderea numărului de locuri de parcare.(…) Odată cu implementarea acestui nou sistem de realizare a parcărilor în această zonă, se schimbă puțin și semnalizarea rutieră. În sensul că, vom avea sens unic dinspre strada Aviator Negel către strada Neagoe Basarab, pe strada Păcii. De asemenea, dinspre strada Neagoe Basarab, prin parcare, tot pe strada Păcii se numește și zona respectivă, va fi sensul dinspre strada Neagoe Basarab către Aviator Negel.

De asemenea, strada Ciprian Porumbescu va fi cu sens unic, cu intrare dinspre Neagoe Basarab.

Astăzi vor fi făcute toate marcajele rutiere, vor fi puse și semnele de circulație, iar începând de mâine se schimbă semnalizarea rutieră în această zonă.

Refacem acest lucru în contextul în care vrem să contribuim la fluidizarea traficului prin aceste măsuri, și de asemenea, la crearea suplimentară de locuri de parcare. Pe artera principală de acces din Cartierul CFR, intrare dinspre Aviator Negel, ieșire către Neagoe Basarab, se intră de asemenea dinspre Neagoe Basarab, pe strada Păcii, prin parcare, prin spatele centralei termice, iar pe strada Ciprian Porumbescu este sens unic dinspre Neagoe Basarab. Străduțele de legătură între Păcii și Ciprian Porumbescu vor fi cu dublu sens, astfel încât să poată realiza trecerea rapid dintr-o zonă în alta”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Încă două zile pentru plata integrală a impozitelor locale cu bonificație de 10%

Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, reamintește contribuabililor că mai au două zile la dispoziție pentru a beneficia de bonificația de 10%, dacă achită integral taxele și impozitele locale pe anul în curs: „Până joi, 31 martie inclusiv, pot fi plătite taxele și impozitele locale cu bonificația de 10% dacă se […]