STRATEGIE UEFA PENTRU URMĂTORII ANI

Date:

”United for Success” (Uniți pentru Succes) reprezintă documentul strategic și, în același timp, viziunea care va sta la baza dezvoltării fotbalului european în următorii 6 ani.
Noua strategie UEFA a fost aprobată în unanimitate miercuri, 7 februarie, în ședința Comitetului Executiv UEFA, iar joi, 8 februarie, a fost prezentată în cadrul Congresului UEFA de la Paris. Documentul a fost elaborat în cadrul unui grup de lucru din care a făcut parte și președintele FRF, Răzvan Burleanu, în urma consultărilor cu asociațiile naționale și comunitatea fotbalului european.

„În dezvoltarea strategiei noastre pentru 2030, UEFA a reflectat, încă o dată, asupra aspirațiilor sale pentru viitorul fotbalului european și asupra contribuției pozitive pe care fotbalul o poate aduce în societate. Rezultatul este o viziune clară pentru a ne asigura că jocul va continua să se dezvolte pe întreg continentul, că va fi accesibil și va inspira oameni din toate generațiile consolidând valorile pozitive la fiecare nivel al societății”, a declarat Aleksander Čeferin, președintele UEFA.

Strategia fotbalului european va include un plan de acțiuni cu obiective pe următorii 6 ani, cu priorități în sfera impactului asupra societății, a accesibilității, indiferent că este vorba despre fotbalul amator sau cel de elită. Prioritățile mai fac referire la standarde înalte de guvernanță, competiții de succes, cultura sustenabilității și dezvoltarea fotbalului feminin și maximizarea potențialului său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mascații au descins la un proxenet 

Percheziții în  Dâmbovița și Prahova,  într-un dosar de proxenetism...

Percheziții în Dâmbovița și Argeș, într-un dosar de înșelăciune cu asigurări auto

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului...

Minor dispărut, găsit de jandarmii dâmbovițeni 

Jandarmii dâmbovițeni au depistat în imediata vecinătate a unei...