Strada Mihai Bravu intră în reabilitare

Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte a anunţat că, în aproximativ două săptămâni, vor începe lucrări de modernizare pe Strada Mihai Bravu.
Într-o primă etapă se va interveni pentru înlocuirea reţelei de gaze naturale şi, după circa 30 de zile, se va trece la amenajarea tro-tuoarelor şi a căii de rulare. Legat de managementul traficului, primarul a spus că „dimineaţa, după ora 8.30, se va închide un sens. Se va intra în oraş pe această arteră dar se va ieşi spre Pucioasa exclusiv pe Bulevardul Eroilor. După orele 16-17, strada se va redeschide pe ambele sensuri”.
A fost aleasă această perioadă pentru că elevii intră în vacanţă şi valorile de trafic vor fi mai reduse, termenul de finalizare al proiectului fiind sfârşitul lunii iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Administraţia publică locală din Târgovişte, acuzată că nu-şi onorează promisiunile şi angajamentele

Şeful PNL Târgovişte şi candidat pe lista partidului la alegerile de duminica viitoare, Aurelian Cotinescu, a lansat un nou val de acuzaţii la adresa administraţiei publice locale, despre care a afirmat că nu îşi onorează angajamentele şi nu are o strategie pentru a susţine dezvoltarea economică a oraşului. „Toate proiectele […]