Staţiile GPL au fost luate la purificat de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat pe raza localităţilor Târgovişte, Moreni şi Găeşti, pe linia verificării legalităţii operaţiunilor comerciale cu combustibil gpl.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că trei puncte de lucru ale unei societăţi comerciale funcţionau fără autorizaţie de comercializare a produselor energetice.
Poliţiştii au aplicat trei sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 227/2015 privind Codul Fiscal, în valoare de 60.000 de lei şi a fost dispusă măsura suspendării activităţii de comercializare a produselor accizabile pe o perioadă de o lună.
De asemenea, în urma controlului la unul dintre punctele de lucru, poliţiştii au identificat un bărbat de 41 de ani, din Cobia, care desfăşura activităţi lucrative fără a avea un contract de muncă încheiat.
S-a procedat la sancţionarea contravenţională a agentului economic în conformitate cu Legea 53/2003 privind Codul Muncii, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.
La acţiune au participat şi reprezentanţi ai Biroului Vamal de Interior Dâmboviţa şi Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmboviţa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MINISTRUL DEZVOLTĂRII, SEVIL SHHAIDEH A AVUT ÎNTÂLNIRE DE LUCRU CU PRIMARII DÂMBOVIŢENI!

Vineri, după-amiază, Sala Unirii a Consiliului Judeţean Dâmboviţa a fost gazda întâlnirii de lucru între vicepremierul Sevil Shhaideh – ministrul Dezvoltării Regionale, secretarul de stat Sirma Caraman, Adrian lonuţ Gâdea, secretar de Stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene şi primarii dâmboviţeni. Principala temă de discuţie a […]