ŞTAFETA TÂRGOVIŞTEI, PE LOCUL 5 ÎN ROMÂNIA

Mihai ROŞOIU

Sala de atletism „loan Soter” din Bucureşti a găzduit vineri şi sâmbătă, 26 şi 27 februarie, finala Campionatului Naţional de Atletism pentru juniori 1 (U20). La ediţia cu numărul 51 a competiţiei au luat parte şi sportive de la CS Târgovişte.
Atletele antrenate de Desdemona Banu lonescu au reuşit evoluţii dătătoare de speranţe pentru viitorul apropiat.
Ştafeta de 4X400 metri a Clubului Sportiv Târgovişte a avut parte de o prestaţie bună, clasându-se aproape de podium, pe locul 5, după ce acele cronometrului s-au oprit la 3:54.22. La ediţia din acest an a Naţionalelor de juniori 1, echipa de ştafetă a clubului nostru a fost alcătuită din Andreea Dinu, Andra Oană, Ana-Balache şi Denisa loana Predică, ultima aflându-se în dublă CS Târgovişte/LPS Câmpulung Muscel.
La individual, în proba de 400 metri, Ana-Maria Balache (60.52) şi Andreea Dinu (61.38 – ambele U16) au atins recorduri personale.
De asemenea, Ana Maria Balache a reuşit să prindă un loc în finala probei de 60 de metri.
„Ţinând seama de vârsta fetelor, rezultatele obţinute la Campionatul Naţional pentru juniori 1 au fost unele bune. Ne-am clasat aproape de podium la ştafetă, iar în probele individuale Ana-Maria şi Andreea au realizat Personal Best la 400 metri. Un alt rezultat bun este şi calificarea în finala de 60 de metri a Anei Balache. Sunt rezultate care ne oferă mari speranţe pentru concursurile viitoare”, a declarat Desdemona Banu lonescu pentru site-ul oficial al clubului târgoviştean. Următoarele competiţii la care vor lua parte atleţii Clubului Sportiv Târgovişte sunt Campionatele Naţionale pentru juniori 2 şi 3, găzduite de oraşele Bucureşti şi Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA CÎRSTEA, EŞEC NEAŞTEPTAT LA LYON

După un parcurs onorabil la Australian Open, Sorana Cârstea (30 de ani) a participat la un turneu în Franţa. Chiar din postura de a 6-a favorită a competiţiei. Actualul loc 67 din ierarhia WTA a suferit, însă, o înfrângere dură.Victoria în faţa Petrei Kvitova de la Australian Open, scor 6-4, […]