Stadiul fizic al lucrărilor la rețeaua de gaze naturale din Poiana a depășit 60%

1 0

Cel târziu în luna august 2022 vor fi finalizate lucrările la rețeaua de alimentare cu gaze naturale din localitate, a declarant Marian Șerban, primarul comunei Poiana. Ca etape următoare, vor fi efectuarea probelor de presiune și recepția finală. Se va trece apoi la racordarea gospodăriilor populației. Edilul a estimat stadiul de execuție la 60% în momentul de față.

Nu lipsesc însă problemele inerente implementării  unui asemenea proiect. Inițial, valoarea acestei investiții a fost calculată la 4,7 milioane de lei, dar  suma  va crește pe măsură ce  vor fi actualizate prețurile la materialele folosite.

Potrivit proiectului ethnic, rețeaua de gaze naturale va măsura 18 km lungime și va deservi toate satele componente ale comunei Poiana. Nu au fost cuprinse   câteva segmente de străzi dar și acolo a fost găsită soluția. Primarul Marian Șerban a demarat deja procedurile legale către Distrigaz, în vederea implementării unui proiect de extindere, astfel încât să nu rămână nicio casă fără posibilitatea branșării la rețeaua de gaze naturale.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmbovița: 348 de locuri de muncă disponibile

Potrivit informațiilor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă, în baza de date a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 348 de posturi vacante, din care 46 pentru absolvenți de studii superioare. Pentru persoanele calificate in diverse meserii sunt  259 de oferte […]